Com Treballem?

Repartim a domicili o locals per Catalunya amb vehicles refrigerats.

som de les Terres de l’Ebre 

Com repartim?

Fem enviaments especialitzats en producte fresc, directament de l’agricultor o productor a casa del consumidor final, per tota Catalunya.

Cada dia tenim unes rutes estipulades en les que toquem diferents comarques, pots consultar les nostres rutes a la web i d’aquesta forma sabràs quin dia podem fer l’entrega al lloc que l’has d’enviar.

Ens hauries de comunicar les adreces de la recollida i l’entrega amb 2 dies d’antelació i llavors la posem en ruta, l’hora límit per rebre les comandes són les 15h. Les que ens entren desprès de les 15h. passaran al següent dia que fem aquella ruta.

Per tal de poder-nos dir les engregues que necessites t’has de donar d’alta com a client, contacta amb nosaltres i t’informarem de com fer-ho.

Pots trobar les nostres tarifes a la pàgina web.

Les entregues es fan de dilluns a divendres a partir de les 8:00h. Com que repartim productes peribles, demanem que a l’hora de fer-nos les peticions d’entrega ens puguis donar també una adreça alternativa (veí, bar, botiga, oficina, etc) on poder fer l’entrega en el cas de no localitzar al client a la primera adreça, així com un segon telèfon.

Contacteu amb nosaltres per tal de rebre dates i preus de recollida i entrega personalitzats

Totes les comandes que recollim han d’anar acompanyades d’un albarà d’entrega, en el qual constin les dades de l’empresa que ens fa l’entrega i les dades del destinatari de la comanda i degudament empaquetades i etiquetades.

Catalunya

Si teniu alguna consulta podeu contactar amb nosaltres al telèfon 695797762

Transport Gourmet per a productes delicats

Transportem producte perible ambla mateixa cura que ha tingut el productor durant la seva el·laboració

  • TransProCat